TOP TIM FUTSAL LIGA: Vrgorčani vode u obje lige, prijete im Jezerani i Gospa van Grada

Ukupno devet novih utakmica odigrano je u nedjelju u sportskoj dvorani Meterize, u sklopu Top Tim futsal lige.

U onoj starijoj kategoriji (2001. godište i mlađi) dvije nove pobjede upisao je Vrgorac, 3:1 protiv Crnice i 5:1 protiv Primoštena, i time zadržao prvo mjesto (34 boda iz 12 utakmica). Uspješan su bili i prvi pratitelji Jezerani koji su s 2:1 nadigrali Kijevo Knin,  dok je utakmica protiv Heroja 2007 registrirana 3:0 u njihovu korist s obzirom da se Vodičani nisu pojavili u zakazanom terminu. S tih novih šest bodova Jezarani za Vrgorčanima zaostaju tri boda, uz utakmicu više. U preostaloj utakmici Gospa van Grada je s 3:2 bila bolja od Kijeva-

U mlađoj kategoriji (2004. godište i mlađi) prvo mjesto drži prva ekipa Vrgorca (33 boda iz 13 utakmica), koja je u nedjelju svladala Bonito 4:1 te Crnicu 6:1. Isti broj bodova, ali s utakmicom manje, ima i Gospa van Grada, a u nedjelju je u međusobnom dvoboju  s 2:0 svladala baš Vrgorčane.  U preostale dvije utakmice Crnica je s visokih 8:1 svladala Vrgorac 2, dok su Primošten 1 i Bonito podijelili bodove, odigravši 2:2.

Kažimo kako na ljestvici strijelaca u ligi 2001. i mlađi s po 21 postignutim golom vode Matej Pavlov (Jezera) i Toni Pervan (Vrgorac), dok ljestvicu strijelaca u ligi 2004. i mlađi predvodi Filip Majzelj (Gospa van Grada) s 19 postignutih golova.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.