Trener Nives Radić ogorčen: ‘Kad iza rada stoje znoj i krv nije svejedno da te ovako kradu u finalu EP-a’

Mislili smo da je problem u nama, da se ne kužimo baš u kickboxing kada su suci u finalu Europskog prvenstva u K-1 discipilini pobjednicom proglasili poljakinju Kamilu Balandu, na štetu Nives Radić. Ali, čini se, da je Šibenčanki naslov prvakinje Europe ipak otet.

– Nije da tražimo izlike, otvorili smo prvu rundu neborbeno, ali smo drugu i treću ubacili u višu brzinu i zasigurno bili bolji, ali suci jednostavno nisu htjeli bodovati. Neću reći da su nas suci oštetili, nego ću reći da su najobičniji lupeži i kokošari. Znam da će i čitati ovo, pa neka sankcioniraju, tko im brani, mi smo tu – kazao je Damir Lambaša, trener borkinje Dalmatina, te nastavio:

– Znam da nije ovakav rječnik baš ‘najsportskiji’, ali to je najblaže što mogu reći. Kad iza rada stoji znoj i krv (i to doslovno), nije svejedno da te ovako kradu u finalu Europskog prvenstva. Protivnici svaka čast, ona se borila pošteno i zasigurno najbolje što može. –

U svakom slučaju, Nives i njezin tim mogu se uzdignutih čela vratiti kući. Za suce baš ne znamo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.