Treneri ŠN Joso Bego: ‘Zgroženi smo atmosferom linča na utakmici tića’

Poznato je da nogomet u ljudima budi razne strasti. Međutim, ako je vjerovati trenerima Škole nogometa Joso Bego, u njima se ‘malo’ pretjeralo na utakmici tića HNK Šibenika i ŠN Joso Bego, koja je protekog vikenda odigrana na Šubićevcu (završila 2:2).  Naime, vodstvo ‘žute podmornice’ na klupskoj je Facebook stranici objavilo post u kojem su izrazili zgražanje zbog ponašanja dijela publike. Post prenosimo u cijelosti.

Uprava i treneri ŠN JOSO BEGO zgroženi su atmosferom linča koja se jučer stvorila za vrijeme i poslije utakmice, zamislite, TIĆA (djeca ispod 11 godina starosti), odigrane na Šubićevcu protiv ‘starijeg brata HNK Šibenik. Naime, nakon posljednjih pobjeda Žutih u međusobnim susretima, naši treneri izloženi su vrijeđanjima dijela roditelja i prijatelja narančastih. U svemu je najbolnija činjenica da su u uvredama prednjačile mame, koje bi trebale biti stup odgoja djece i balans u nerealnim ambicijama većinom muškog dijela obitelji. ŠN JOSO BEGO u četiri je sezone napravila nevjerojatan uzlet i to u groznim i neprihvatljivim uvjetima rada. U tom periodu niti jedan dan nisu kasnili honorari trenerima, računi za autobus, suce, troškove saveza, struje ili opreme. U četiri godine vrhunskim treningom došli smo u poziciju najbolje Škole nogometa u županiji.  U četiri godine niti jedan trener suparničke momčadi bez obzira na rezultate nije imao primjedbu na ponašanje naših trenera i djece. Uprava ŠN JOSO BEGO danas u devet sati trebala je imati sastanak u vezi poboljšanja uvjeta za trening koji smo morali odgoditi jer ne vidimo daljnji smisao rada u već dugo užarenoj atmosferi linča. (isprika zbog nedolaska gđi Branki Juričev Martinčev) Današnji treninzi su po ustaljenom rasporedu, a sutra će se održati Upravni odbor koji će donijeti odluke vezane za daljnje funkcioniranje Škole. U vjeri da će ovaj proglas doprijeti do onih koji svojim ponašanjem loše utječu na sport i odgoj djece, treneri Škole obećavaju istu strast u treningu i istu radost u uspjesima naših momčadi. To je najmanje što su dužni njihovom najboljem treneru g. JOSI BEGI‘, stoji u objavi na stranici ‘žute podmornice’.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.