Tucak godinama uspješno vodi ‘Barakude’, a sada i žensku reprezentaciju preuzima jedan Šibenčanin – Marijo Ćaleta

Šibenski vaterpolo bit će vrlo zastupljen u novom vodstvu Hrvatskog vaterpolskog saveza, kao i u nacionalnim selekcijama. Možda i najvažnija vijest jest da će trener šibenske Viktorije Marijo Ćaleta naslijediti Dragana Matutinovića na mjestu izbornika ženske seniorske raprezentacije Hrvatske. Odlučeno je to na Upravnom odboru HVS-a, održanom u Dubrovniku. Tako će Šibenčani biti na čelu obiju A selekcija, s obzirom da Ivica Tucak već godina vrlo uspješno vodi ‘Barakude’.

Još jedan šibenski trener vodtit će nacionalnu selekciju. Naime, Denis Šupe bit će trener U15 reprezentacije, dok prvi trener Solarisa, Splićanin Joško Kreković, ostaje i dalje za kormilom U20 reprezentacije.

Ovome treba dodati i kako je predsjednik VK Solarisa Tomislav Ninić izabran u Upravni odbor HVS-a. Dodamo li tome da je Perica Bukić već godinama dopredsjednik i izvršni direktor Saveza, možemo zaključiti kako Šibenčani vode glavnu riječ hrvatskom vaterpolu.

 (foto: Danko Jerković-Doktor)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.