Tucak objavio popis za sudar s Turcima u Šibeniku, na njemu i Antonio Petković

Za nekoliko dana ‘Barakude’ će ponovo zaplivati bazenom u Crnici. Izbornik Ivica Tucak okupit će, naime, 18. listopada u Solarisu reprezentativce koji će dva dana kasnije, 20. listopada, u prvom kolu Svjetske lige u Šibeniku odmjeriti snage s Turskom. Šibenski strateg za taj će susret izvesti pomlađeni sastav, bez velikog broja standardnih reprezentativaca poput Bušlje, Pavića, Sukna. Zato će tu biti ‘haubica iz Vrpolja’, Antonio Petković, član talijanske Verone, koji je na Tuckovom popisu bio i na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Kazanu s kojeg se Hrvatska vratila sa srebrnom medaljom. Podsjetimo, naslov viceprvaka ‘Barakude’ brane i u Svjetskoj ligi, a osim Turaka, u našoj skupini još su Talijani i Rusi.

Tuckov popis za Tursku:

 Vratari: Marko Bijač (Jug CO), Ivan Marcelić (Mladost)

Centri: Fran Paškvalin (Mladost), Luka Lončar (Jug CO)

Vanjski igrači: Ivan Domagoj Zović (Mladost), Anđelo Šetka (Primorje EB), Antonio Petković (Verona), Luka Bukić (Mladost), Ante Vukičević (Primorje EB), Loren Fatović (Jug CO)

   

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.