‘TUTAFORCA’ RASTE: Dječji triatlon, vaterpolo turnir, plivačka natjecanja, vodene igre…

Desetak je dana ostalo do početka četvrtog izdanja Sportsko – rekreativno zabavnog gradskog triatlona Tutaforca. Novost je što će se ove godine, kao što smo ranije pisali, glavnina stvari događati na Martinskoj. Osim samog tritalona, koji je na rasporedu 31. srpnja, organizatoiri iz Društva sportske rekreacije ‘Sport za sve’ 08 Forca Šibenik ovog su ljeta pripremili još dva zanimljiva natjecanja.

U petak će se tako na Martinskoj održati natjecanja u kratkim pojedinačnim i štafetnim plivačkim disciplinama (kraul, 25/50 metara), a neće nedostajati i zabavnih vodenih igara. Dan kasnije, u subotu, održat će se vaterpolo turnir (15+ godina) plus dječji triatlon (do 15 godina, 100 m plivanje, 600 m bicikle, 300 m trčanje).

Sve informacije i pitanja vezana za triatlon mogu se dobiti na broju mobitela 098 135 4585 i 099 356 5294 te na e-mail adresi forca08@hotmail.com, kao i na facebook stranici Društva sportske rekreacije ‘Sport za sve’ 08 FORCA Šibenik.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.