U akciju za Milu uključili se i Funcuti, u subotu će na Baldekinu postaviti kutiju za donacije

Cijela Hrvatska, ali i dijaspora, digli su se kako bi pomogli u prikupljanju sredstava za liječenje male Mile Rončević. Djevočica boluje od leukemije, a najveće šanse za preživljavanje ima u bolnici u Philadelphiji, a ono košta, i to jako puno, oko tri milijuna dolara. Međutim, veliko je srce hrvatsko, u dan i pol prikupljeno je oko osam milijuna kuna, a u akciju se se priključili i brojni sportaši i udruge. Među njima su i Funcuti.

– Prije utakmice u udruzi i za vrijeme utakmice u dvorani će se nalaziti narančasta kutija za donacije. Sav skupljeni novac bit će uplaćen za humanitarnu akciju pomoći Mili Rončević.
Svi na Baldekin! – poručili su iz UN Funcuti.

Dakle, još jedan razlog da u subotu dođete na Baledkin.

Za sve ono koji žele dati svoj doprinos i pomoći malenoj Mili, donacije mogu uplatiti na broj računa HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, a pod opis plaćanja obavezno navesti ‘Darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević’. Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22′.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.