U drniškom klubu ponosni na zlatnu Ana Mariju Jukicu: ‘Ona je naša violina, a tambura ima puno’

Zapažene rezultate ostvarili su članovi Karate kluba Drniš na 6. Međunarodnom turniru ‘Grobničan kup’, koji je u Rijeci okupio 454 natjecatelja iz iz nekoliko zemalja. Najuspješnija je bila Ana Marija Jukica, koja je osvojila tri medalje u tri kategorije, od toga jednu zlatnu.  Najsjajnije odličje osvojila je u kadetskoj kategoriji, dok je u juniorskoj bila srebrna, a brončana u mlađe kadetskoj. U istoj kategoriji bronce su osvojili i Stipe Mijatović  te Marko Strunje, baš kao i Ivan Baričević u kategoriji učenika.

kk drnis jukica

 

U klubu su izuzetno zadovoljni rezultatima ostvarenim na prvom turniru.
 – Ne krijemo zadovoljstvo što smo sa šest natjecatelja u ukupnom poretku zauzeli 16. mjesto te bili najbolje plasirani dalmatinski klub, koji je jedini osvojio zlatnu medalju. Drago nam je što u našem ‘orkestru’ imamo zlatnu Ana Mariju Jukicu. Ona je naša ‘violina’, a tambura ima puno. Eto, i ovog puta je jedina u našu županiju donijela zlato – s ponosom su istaknuli treneri drniškog kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.