U Pakovu Selu 12. turnir ‘Hrvatski vitez Niko Cigić’. Provjerite raspored

Športsko-rekreativno društvo ‘Hrvatski vitez Niko Cigić’ Pakovo Selo na 26. obljetnicu stradavanja, organizira  12. pozivni memorijalni malonogometni turnir ‘Hrvatski vitez Niko Cigić’ u čast i spomen na hrvatskog branitelja Niku Cigića, nastradalog u oslobodilačkoj akciji HV-a na Miljevcima 21.lipnja 1992.godine, te sve branitelje nastradale u Domovinskom ratu.

Na turniru koji se održava u Pakovu Selu, na igralištu Športskog centra ‘Ljučica’ od 17. lipnja  do 1. srpnja u večernjim turnirima, sudjeluju 24 seniorske (simbolike radi, Niko je nastradao u 24.godini) i osam momčadi mladeži prijatelja Pakova Sela.

Otvorenje je predviđeno za 20.30 sati utakmicom mladeži Pakova Sela i Miljevaca. Uz vrhunske malonogometne predstave, bogatu ponudu jela i pića, osiguran je i videozid na kojem će se prenositi sve utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu iz Rusije.

Raspored prva dva dana turnira:

Nedjelja 17. lipnja

20.30 mladež  PAKOVO SELO-MILJEVCI

21.30 seniori  DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA ŠIBENIK-MILJEVCI

 

Ponedjeljak 18. lipnja

20.00 seniori  CRNICA-ŠUBIĆEVAC 08

21.00 seniori  KONJEVRATE-UNEŠIĆ

22.00 seniori  RAŽINE-GORIŠ

(Foto: Ilustracija/Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.