U RASLINI ĆE ŽENE ZAIGRATI BALUN: ‘Ideja se rodila na humanitarnom turniru za Marinu Živković’

Ljeto je vrijeme od malonogometnih turnira. Duž cijele obale i njenog zaleđa balun se kotrlja ‘sve u šesnaest’. Jedan turnir, koji se tek treba održati, ipak se izdavaja. Naime, u glavnim ulagama bit će žene!

Mjesto događanja je Raslina, datum 25. srpnja, a organizator je ekipa iz Društva sportske rekreacije Raslina, najpoznatija po organizaciji tamošnjeg plivačkog maratona.

– Na ideju o organizaciji ženskog malonogometnog turnira došli smo kada smo u svibnju organizirali humanitarni turnir za pomoć našoj sumještanki Marini Živković. Tada je odigrana i utakmica ženskih ekipa koja je bila prva atrakcija i privukla velik broj gledatelja. Zato smo odlučili djevojkama opet dati priliku da se pokažu – govori nam inicijator ženskog malonogmetnog turnira Marko Lokas.

Turnir, bi, ovisno o broju prijavljenih ekipa, trebao trajati dva, tri dana. A nada se da bi odaziv mogao biti dobar.

– I ovom prilikom pozivam djevojke da slože ekipu i prijave se, a detalje oko prijava uskoro ćemo objaviti na facebook stranicama Društva i putem medija – kazao je Marko Lokas.

Dakle, dame, sve je na vama.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.