U šibenskoj Ekonomskoj školi igra se najbolja košarka u županiji – plasman na Državno prvenstvo izborili i momci i cure

Najbolja košarka u Šibensko-kninskoj županiji igra se u Ekonomskoj školi Šibenik. Takav zaključak nije teško izvući nakon što su se i ženska i muška ekipa ove šibenske srednje škole plasirale na Državno prvenstvo srednjih škola koje će se od 8. do 10. svibnja održati u Poreču.

kosarka ekonomistice 1

I cure i momci bili su najbolji na Županijskom prvenstvu. Vizu za nacionalnu završnicu Ekonomistice su, pod vodstvom profesora Marijana Tepića, izborile svladavši u polufinalu ekipu Medicinske škole, da bi u finalu nadigrale i kolegice iz šibenske Gimnazije.

kosraka srednje 1

Do tog su uspjeha košarkašice Ekonomske škole došle u sljedećem sastavu: Marija Skočić (kap.), Sara Borić, Lorena Mihić, Dora Filipi, Antonia Brajković, Mihaela Čaleta, Sara Marov, Martina Ševerdija, Ljubica Jozić, Marta Troskot i Glorija Žarkov.

kosarkasi ekonomisti 1

Stopama svojih školskih kolegica krenula je i muška ekipa, predvođena profesorom Marijom Rakom. Ekonomisti su u grupnoj fazi Županijskog prvenstva svladali vršnjake iz Tehničke škole te Srednje škole Ivana Meštrovića iz Drniša, da bi u finalu također nadigrali ekipu Gimnazije Antuna Vrančića.

kosarkasi ekonomisti 2

Plasman na Državno prvenstvo košarkaši Ekonomske škole izborili su u sljedećem sastavu: Lovre Knežević (cap.), Juraj Pleadin, Tomislav Ivišić, Frane Mandić, Ivan Reljanović, Lovre Mikulandra, Lovre Rončević, Luka Zorica, Paulo Jurić, Tino Mušćet, Ante Kulušić i Doni Grdić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.