‘Valovac’ Roko Copić treći u Laseru 4.7 na Velikoj nagradi Mornara

Odlične vijesti stigle su s Velike nagrade Mornara u Splitu, kojom je proteklog vikenda nastavljen drugi dio sezone za klasu Laser. Naime, član Jedriličarskog kluba Val Roko Copić je u konkurenciji 42 natjecatelja osvojio izvrsno treće mjesto u klasi Laser 4.7.

– Roko je u Splitu napravio odličan rezultat, brzo napreduje i obećava – kazao je trener ‘Valovaca’ Teo Piasevoli.

U istoj klasi nastupio je i Juraj Radačić koji je zauzeo 14. mjesto. U klasi Laser radila boje šibenskog kluba branilo je četvero jedriličara; Marin Desabota osvojio je osmo, Ante Jušić deseto, Martin Petković 15., a Marko Smolić 19. mjesto.

– U ovoj sezoni imamo drugačiji koncept i ciljeve, ne jurimo, nego analiziramo. Neke segmente smo unaprijedili kroz pripremno razdoblje, a u nekima je konkurencija trenutačno bolja, no radi se o nijansama.  Moram naglasiti da je stručni tim u Valu od početka sezone ojačan za još jedno ime. Naime, pomoćni trener postao je Simon Triva, nekad vrhunski šibenski laseraš, koji je karijeru završio zbog fakultetskih obveza – kazao je Teo Piasevoli.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.