Valovci izvrsni na Uljanikovoj regati: Marko Smolić prvi u radialu, Roko Copić treći u 4.7

Ovogodišnje izdanje ‘Dana Uljanika’, tardicionalne regate koja se održava u Puli, jedriličari šibenskog Vala pamtit će po dobru. Iz Istre su se vratili s dva trofeja, jednim za prvo i jednim za treće mjesto.  Najviše razloga za zadovoljstvo ima Marko Smolić koji je vrhunski odjedrio u kategoriji Laser radial i u konačnici, nakon osam odrađenih plovova, osvojio pobjednički pehar. U istoj klasi nastupio je i njegov klupski kolega Juraj Radačić, i to kao jedan od dvojice najmlađih jedriličara u radialu, te na kraju zuazeo 15. mjesto.

roko copic 2

U Laseru 4.7 boje Vala branili su Roko Copić, te dvije djevojke,  Katja Frua i Lucija Ružević.  Roko je u jednom plovu bio prvi, a u ostalima uglavnom među prvih deset, što mu je donijelo dovoljno bodova za broncu u ukupnom poretku.

jk val lucija ruzevic 190716 2

Lucija Ružević, koja je na regatu stigla iz dalekog Teksasa, imala je također zapažen nastup osvojivši 12. mjesto u ukupnom poretku, dok je Katja Frua završila na 23. mjestu.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.