Valovci u velikom stilu ujedrili u 2018. Na Novogdišnjoj regati osvojili dva pehara

Ako se po jutru poznaje dan, pred šibenskim jedriličarima još je jedna plodna godina. Naime, članovi Jedriličarskog kluba Val vratili su se s dvije medalje s Novogodišnje regate na Hvaru, a koja je održana u sklopu Europa kupa za klasu Laser. I prijašnjih godina Valovci su ostvarilivali sjajne rezultate na toj prestižnoj regati, pa su i ovog puta na ‘sunačni otok’ otputovali puni ambicija.

Na postolje se u klasi Laser Standard popeo Jure Radačić koji je bio drugi najbolji junior, a isti je uspjeh u klasi Laser Radial ostvario Marko Smolić, dok je u ukupno poretku bio peti. Roko Copić također je bio jako dobar u istoj klasi, završio je kao sdmi u ukupnom poretku te kao četvrti među juniorima.

– Ovih rezultata ne bi bilo da ih nije pripremala prava ekipa, a također i pratila na ovoj regati. Nju su sačinjavali Teo Piasevoli kao trener za lasere, Martin Petković kao trener optimista, te kondicijski trener i glavni logističar Bruno Škugor – poručili su iz Vala.

(foto: JK Val)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.