Vatreni u šibenskim bojama!? Druga garnitura hrvatskih dresova u crno-narančastoj kombinaciji

Mnoge reprezentacije, ako ne i sve, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zaigrat će u novim dresovima. Među njima i Hrvatska. Službeno predstavljanje novih garnitura održat će se na proljeće, ali neke su već procurile u javnost, i to one proizvođača Nikea. Među njima je i onaj hrvatski, koji je u prvoj, glavnoj garnituri, doživio tek manje izmjene. I dalje, jasno, prevladavaju, prepoznatljive crveno-bijele kockice, koje su na novom izdanju dosta veće od onih na sadašnjem dresu. Hlačice su i dalje bijele boje, dok su čarape plave, s horinzontalnom bijelom prugom. S druge strane, druga, rezervna garnitura, doživjela je poprilične promjene.

dres

Na dresu, naime, prevladava crna boja, koja se izmjenjuje s tamno plavom, dok su brojevi i čarape u narančastoj boji!? Dakle, Vatreni bi na Mundijalu mogli neke utakmice odigrati u garnituri koja po bojama podsjeća na gostujuće dresove GKK Šibenika.

(foto:HNS/facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.