Završnica će imati humanitarnu notu

Velika četvorka: Ustanik, Pokrovnik, Sedramić i Dubravice ušli u polufinale Pakova SelaFoto: ŠP

Poznati su svi polufinalisti tradicionalnog Memorijalnog malonogometnog turnira ‘Hrvatski vitez Niko Cigić’ koji se igra u Pakovu Selu. Među četiri najbolje ekipe plasirali su se Pokrovnik, Ustanik, Sedramić i Dubravice.

Ustanik je u polufinale prošao 4:1 pobjedom nad desetkovanim domaćinom, ekipom Pakova Sela. Puno neizvjesnijie bilo je u dvoboju Sedramića i Konjevrata, a koji je završio 2:1 pobjedom ekipe Sedramića.

Zanimljivo je bilo i u dvoboju Dubravica i Lišana. Potonji su dva puta vodili, da bi Dubravice u konačnici slavile sa 4:3.
U posljednjem četvrtfinalnom susretu gledali smo reprizu lanjskog finala. Pokrovnik i Umljanovići pitanje pobjednika riješili su tek u lutriji penala, nakon što su ovu prvi vodili 3:0. Na koncu je Pokrovnik ipak prošao u polufinale u kojem ga čeka Ustanik, dok će o drugom finalistu odlučivati Sedramić i Dubravice. Polufinala se igraju u petak navečer, dok je veliko finale na rasporedu u subotu.
– Uz nogometne poslastice organizatori će pripremiti i one kulinarske (lovački specijaliteti, janjetina s ražnja) i zabavne uz harmoniku i gitaru. Kao u poznatim tv reklamama, to nije sve. Zadnje dvije večeri održat će se i nagradna igra, a glavna nagrada je ljetovanje u Biogradu, koje ce omugućiti Aprtmani Frane i Nekretnine Bernard Biograd na Moru. Sve to uz humanitarnu notu jer prihod od nagradne igre bit će doniran Konjičkom klubu Kolan iz Rakova Selo, koji je stradao u požaru. Njima se može izravno pomoći uplatom na račun HR5023400091110966034 – istaknuli su organizatori.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.