Veslači i veslačice tišnjanskog Dupina sjajno otvorili sezonu

Ako se po jutru dan poznaje, pred veslačima i veslačicama tišnjanskog Dupina još je jedna uspješna sezona. Na prve dvije regata ovogodišnjeg Kupa Dalmacije osvojili su ukupno 14 medalja. Na onoj prvoj, održanoj u šibenskoj luci, doveslali su do četiri zlata, tri srebra i jedne bronce.

Na najviše postolje penjali su se Frane Gabre i Mislav Babić u juniorskom dvojcu na pariće, Filip Španja i Luka Papeša u dvojcu na pariće kadeta B, Marijeta i Kristina Jelovčić  u dvojcu na pariće juniorki B i Frane Gabre u juniorskom samcu. Srebrom su se u Šibeniku okitili Mislav Babić u samcu juniora, Klara Vendl u samcu juniorki B i Brno Marača u kadetskom B samcu, dok je broncu osvojio Marin Gulam u samcu juniora B.

Proteklog vikenda pak, veslačka se karavana preselila u Split, a članovi tišnjanskog kluba kući su se vratili sa šest odličja. Ona najsjajnija, zlatna, ponovno su osvojile iste četiri posade; Frane Gabre i Mislav Babić (dvojac na pariće juniori), Filip Španja i Luka Papeša (dvojac na pariće kadeti B), Marijeta i Kristina Jelovčić (dvojac na pariće juniorke B) i Frane Gabre (samac juniori). Srebro je, pak oko vrata objesio Mislav Babić (samac juniori), a broncu Antonela Jajaš i Klara Vendl (dvojac na pariće juniorke B).

Članovi Dupina sezonu nastavljaju nastupom na velikoj međunarodnoj regati Croatia Open koja se sljedećeg vikend odražava na zagrebačkom Jarunu.

(foto: Općina Tisno)

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.