Veslanje je elitni šibenski sport i čeka nove generacije

– Imate dijete koje se već okušalo u nekom sportu, ali je prvi odabir bio pogrešan? Imate dijete koje se do sada nije bavilo sportom, ali bi željelo da prvi odabir bude i najbolji? Imate dijete koje je starije od devet godina, zna plivati, zdravstveno sposobno baviti se pravim sportom, tada je veslanje sigurno jedan od najboljih izbora – poručuju to iz Veslačkog kluba Krka, koji vrši upis novih članova. Pitate se još i da li bi veslanje bio sport za nju-njega.

Boravak u prirodi, dobro društvo, stručni treneri, veslački dom u srcu grada, natjecanja diljem Lijepe naše, ali i širom Europe i svijeta, mali troškovi (tromjesečna škola veslanja 100 kuna mjesečno, nakon završene škole veslanja članarina 50 kuna mjesečno, plaćanje samo manjeg dijela troškova putovanja na natjecanja), mogućnost stipendiranog školovanja na prestižnim fakultetima SAD – aduti su to kojima Krkaši mame dječake i djevojčice u svoju sportsku obitelj.

– Uostalom, nemojte zaboraviti, veslanje je elitni šibenski sport – poručili su.

vk krka 2

– Osim nabrojanog znajte da će bavljenje veslanjem pozitivno izgraditi i oblikovati i tijelo i karakter vašeg djeteta. Veslanje je sigurno dobar izbor ako djetetu želite dobro zdravlje, jer kako kažu liječnici i sportski znalci, veslanje čini čuda za srce i dišni sustav, te za mišiće i izdržljivost. Bilo da ste na vodi, ili na ergometru, u teretani, pokreti u veslanju angažiraju kompletnu tjelesnu muskulaturu – kaže Dražen Crnogaća, predsjednik VK Krka.

Sve dodatne informacije o klubu, veslanju i upisu možete pronaći na  web adresi http://www.vkkrka.hr, u prostorijama kluba u Docu (svakog radnog dana od 8-10 i od 18-21 sati), na telefon glavnog trenera (Milan Radečić 099-6940056), kao i na mail adresi dcrno@hotmail.com.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.