Provjerite kako se prijaviti

VIDEO Jubilarni 10. plivački maraton u Raslini: I poznati vas pozivaju da isplivate pet kilometara

Deseti plivački maraton Raslina 2019. bit će održan 20. srpnja u subotu sa standardnim početkom u 10 sati. Kao i prošle godine, uz tradicionalni maraton na pet kilometara, održat će se utrka od 1.5 kilometar te će se održati tri dječje utrke.

Na maratonu i utrci od 1.5 kilometar može nastupiti svatko, dok su dječje utrke podijeljene po starosti (godišta 2007. i 2008., godišta 2009. i 2010., godišta 2011. i mlađi). Djeca starija od 2006. godine nemaju pravo nastupa na dječjim utrkama.

Start maratona od pet kilometara i utrke od 1.5 kilometar je u 10 sati, a start dječjih utrka je u 11.30 sati. Kotizacija za maraton od pet kilometara iznosi 80 kuna, za utrku od 1.5 kilometra iznosi 60 kuna, dječje utrke su bez kotizacije.

Za sve natjecatelje maratona osigurani su hrana, piće, promotivne majice te diplome o sudjelovanju. Propozicije maratona možete vidjeti pod linkom propozicije ovdje. Prijave za maraton od 5.000 metara i utrku od 1.500 metara otvorene su ovdje. 

Prijave za dječje utrke možete obaviti na dan utrke na licu mjesta. Pratite našu facebook stranicu za više vijesti o maratonu.

Inače, ove godine i poznati pozivaju sve da se okušaju u plivačkom maratonu, a iz organizacije su snimili i kratak video.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.