VIDEO ‘MannequinChallenge’: Pogledajte kako su se mladi šibenski plivači ‘zaustavili u prostoru i vremenu’

‘MannequinChallenge’ novi je trend koji je zavladao internetom, a krenuo je iz jedne floridske srednje škole prije nešto više od mjesec dana.  Izazov podrazumijeva nekoliko sudionika koji trebaju glumiti da su lutke u izlogu, odnosno da su zaustavljeni u prostoru i vremenu. Poželjno je da se tijekom snimanja u pozadini čuje i pjesma ‘Black Beetles’, hip hop dvojca Rae Sremmurd, ali dozvoljene su i improvizacije. Ta viralna epidemija zahvatila je mnoge, samo na Instagramu objavljeno je preko 100 tisuća snimki ‘MannequinChallengea’, među ostalima, podlegla joj je i ‘prva dama’ SAD-a Michelle Obama.

mannequin

Adele, Ellen DeGeneres, Beyonce, Paul McCartney, samo su neki od ‘celebritija’ koji su se dali ‘zalediti’. Izazovu nisu odoljeli ni brojni sportaši i sportski klubovi, a pridružili su im se i članovi Plivačkog kluba Šibenik. Oni su svoj ‘performans’ odradili, a gdje drugdje, nego na bazenu u Crnici. Kako su se mladi šibenske plivači i njihovi treneri ‘zaledili’ na tridesetak sekundi pogledajte u priloženom videu.

(foto: screenshot)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.