VIDEO Narančastima podrška stigla i iz Zagreba: ‘Futsal Dinamo uz Drugo lice Dalmacije’

MNK Šibenik 1983 i Futsal Dinamo gaje prijateljske odnose od prvog dana osnivanja šibenskog kluba. Riječ je o dva navijačka kluba, osnovana od strane dviju navijačkih udruga, Funcuta i Bad Blue Boysa, koji također ne skrivaju simpatije jedni prema drugima. Bliski odnos dvaju malonogometnih klubova potvrdio je i video koji su snimili igrači prvoligaša Futsal Dinama, a kojeg je na svoj facebook stranici podijelio MNK Šibenik 1983, uz zahvalu momcima u plavom.

– Futsal Dinamo uz ‘Drugo lice Dalmacije’ – poručili su igrači zagrebačke momčadi, koju na utakmicama prati vojska navijača, baš kao i onu šibensku.

mnk sibenik 1983 2

Ta je video-čestitka jedna u nizu snimljenih ovih dana, kojima su brojni sportaši dali podršku narančastima, a povodom subotnje utakmice na Baldekinu i proslave ulaska narančastih u 2.HMNL jug. Prije Dinamovaca to su učilnili Anđa Jelavić, Izzet Turkyilmaz, Teo Petani, Andrija Vlahović, Domagoj Bašić, Ante Kulušić, Franco Jelovčić, Dario Šarić, Ante Rukavina, Stipe Bačelić-Grgić, Boro Matan, Teo Solomon, Hrvoje Slavica i Ivan Božić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.