VIDEO Povijesna utakmica Šibenka – Bosna u centru je zbivanja druge epizode serije ‘Crno-bijeli svijet’

‘Prvo pomicanje kazaljki na ljetno računanje vremena izazvat će brojne zabune, a strasti će se uzburkati zbog legendarne košarkaške utakmice između Šibenke i Bosne. Kako zajedno idu navijačke strasti i infarktna utakmica, boca rakije i partija Čovječe ne ljuti se, Žungulova trava i na nju nenaviknuti studenti glume te Kipo na ozbiljnom novinarskom zadatku – pogledajte u drugoj epizodi CBS.’

Tako je HRT najavio drugu epizodu treće sezone serije ‘Crno-bijeli svijet’, koja će na prvom programu javne televizije biti emitirana u ponedjeljak, 14. siječnja, s početkom u 21 sati.

Vjerujemo kako će ta epizoda serije koja se događa u veselim osamdesetima biti posebno gledana u Šibeniku, bit će zanimljivo vidjeti kako su autori prikazali legendarnu utakmicu na Baldekinu između Šibenke i Bosne, u kojoj je veliki Dražen Petrović, tada praktički dijete, donio naslov prvaka u naš grad i izazvao nezapamćeno slavlje, prvo u dvorani, a onda i na šibenskim ulicama i trgovima. Trailer nam se čini zanimljiv i obećavajući.

A dok čekamo spomenutu epizodu, pogledajte kako je to izgledalo tog davnog dana 1983. godine, kao i u onima koji su slijedili nakon toga, kada su se u sve umiješali politika i neke mračne sile.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.