VIDEO ‘Snajper’ odigrao sjajnu utakmicu, a onda ravnao navijačkim zborom na Baldekinu

Pjevalo se u petak navečer na Baldekinu, kao što se pjevalo i svih proteklih godina, nevažno pobijedili ili izgubili narančasti. Ipak, pjesma je nekako ljepša, glasnija i lakše teče nakon trijumfa, pogotovo poslije onakvog kakav je izvojevan u košarkaškom ratu protiv Škrljeva, nakon čak tri produžetka. Trener Vladimir Anzulović među najzaslužnijima za tu pobjedu istaknuo je navijače, Funcute, a da dijele njegovo mišljenje pokazali su i igrači, koji su pohrlili u ‘zagrljaj’ A tribine, domu najvjernijih i najglasnijih navijača Šibenika.

gkk slavlje

Prijašnjih nekoliko sezona, skandiranje ‘Ti jedini, ti najbolji, Šibeniče’ s ograde bi poveo Teo Petani. Nakon njegovog odlaska s Baldekina ‘dirigentsku palicu’ preuzeo je, a tko drugi nego kapetan Domagoj Bašić.

‘Snajper’ je odigrao sjajnu partiju, zabio je i odlučujući koš, a onda se jako dobro snašao i u ulozi vođe ‘navijačkog zbora’.

gkk slavlje 3

Bila je to lijepa večer u šibenskom hramu košarke. I bit će ih, vjerujemo, još puno ove sezone.

(foto: GKK Šibenik/Milan Balaban)

(video: facebook Ozren Rak)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.