VIDEO: Sunce, more, glazba i jajolika lopta, ukratko – ‘Šibenik Beach Rugby 2016.’

Plaža Banj i ovog će ljeta biti poprište beach rugby turnira, kojeg organizira Ragbi klub Šibenik. Bit će to njegovo treće izdanje, a šibenski turnir, koji je na rsporedu 16. srpnja, već slovi za jednog od najboljih u Hrvatskoj, pa i šire.

Kako sada stvari stoje, nastupit će osam ekipa.

– Dolazak su potvrdili zagrebačka Mladost, Metković, Rijeka, dvije ekipe iz Bosne i Hercegovine, jedna iz Slovačke, a tijekom današnjeg dana očekujemo i potvrdu iz splitske Nade. Čeka nas, dakle, kvalitetno i zanimljivo natjecanje – kaže Frane Koštan, predsjednik Ragbi kluba Šibenik, koji će, naravno, također imati svoju ekipu na vrućem pijesku Banja.

Osim sportskog dijela ni ove godine neće nedostajati popratnih zbivanja, odnosno glazbene kulise i fine spize. A tu je, kada zatreba osvježenje, i more.

– Kako nam je ovo treći turnir, već smo se uhodali organizacisjki, a prepoznati smo i kao jedan od najboljih beach rugby turnira na ovim prostorima. Lani su svi bili oduševljeni, što nam je jako drago, znači da se trud isplatio – ističe Koštan, čiji klub sutra slavi peti rođendan. A ima li boljeg načina proslave od igranja ragbija?

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.