Viktoria Lokas i Klara Banić potvrdile talent na šibenskom teniskom Mastersu

U Šibeniku je proteklog vikenda, u organizaciji TK Šubićevac, održan Masters Dalmacije, teniski turnir za dječake i djevojčice do 11 godina, te Masters Škola tenisa, a oba turnira održana su pod pokroviteljstvom Hrvatskog teniskog saveza i Dalmatinskog teniskog saveza.
Na terenima na Šubićevcu nastupilo je ukupno 64 mladih tenisača i tenisačica iz devet dalmatinskih klubova, s tim da je pravo sudjelovanja na Mastersu do 11 godina izborilo 16 najboljih dječaka i 16 najboljih djevojčica po rang listi.
U konkurenciji dječaka pobjedu je odnio Roko Asanović iz TK Dalmacijacement koji je u finalu svladao Roka Mađora iz TK Split, dok je kod djevojčica slavila Angela Marnika iz TK Zadar svladavši u finalu Neru Mihačić iz TK Dalmacijacement.
Na Mastersu Škola tenisa kod dječaka pobjednički je pehar osvojio Teodor Šurjak iz TK Pomak, a kod djevojčica Nika Pavić iz TK Zadar.
Valja izdvojiti kako su pravo nastupa na Mastresu do 11 godina izborile i dvije lokalne teniske nade, Klara Banić koja je osvojila visoko osmo mjesto, te devetogodišnja  Viktoria Lokas, koja je kao najmlađa natjecateljica zauzala 16. mjesto. Obje su članice TK Šubićevac.
Inače, medalje i pehare najboljim natjecateljima podijelila je šibenska misica Maja Spahija.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.