Viva Puerto Rico! Sjajan debi Melendez u pobjedi Šibenika nad Zagrebom

Uspješnom šibenskom košarkaškom vikendu svoj obol dale su i košarkašice. Djevojke trenera Stipe Bralića na Baldekinu su sa 61:46 svladale Zagreb te gošćama na najbolji način uzvratile za visoki poraz u prvom dijelu prvenstva.

zkk sibenik 33

Šibenčanke su od starta zagospodarile parketom, a o njihovoj nadmoći govori podatak da su im Zagrepčanke u prvih deset minuta postigle samo četiri poena. Od te prve četvrtine bilo je jasno i kako će Portorikanka Tayra Melendez biti pravo pojačnje za narančaste. Zabijala je, skakala, baš kao i mlada Mia Vukšić, a velik obol dale su i Ina Marin i Antonija Chiabov.

zkk sibenik tayra 2

Što se tiče semafora, on ja na polovici utakmice pokazivao 31:12, na ulasku u posljednjih deset minuta 46:28. Pobjeda, peta prvenstvu, već tada je bila u džepu, pa je Šibenčankama samo preostalo susret mirno privesti kraju.

zkk sibenik 22

Melendez je u svom debiju za narančaste upisala double-double (16p, 10s), odlična je bila i Vukšić (15p, 8s, 4a), a uz njih dvije utakmicu su iznijele i Ina Marin (13p, 3a, 3s), Sara Borić (9p, 6s) i Antonija Chiabov (8p, 13s).

zkk sibenik 11

To su ujedno bile jedine igračice u šibenskom sastavu koje su se upisale u listu strijelaca, a još su zaigrale Lorena Mihić i Bruna Obratov.

(foto: Naši Tići)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.