VK Adriatic cilja Jadransku ligu!

Velike planove imaju u šibenskom Vaterpolo klubu Adriatic. Prvi od njih je uistinu ambiciozan – osvajanje prvog mjesta u 1B ligi i plasman u Jadransku ligu.

– Možda će zvučati prepotentno, ali s obzirom na organiziranost kluba, momčad kao i najavljena pojačanja za sljedeću sezonu, mislim da osvajanje jedna od prva dva mjesta nije nerealno – kazao je predsjednik VK Adriatic Zoran Guberina.

vk adriatic

Adriatic je u drugi rang hrvatskog vaterpola (1B liga) ušao nakon što su od toga odustali prvak 2. lige KPK iz Korčule, odnosno, Gusar iz Milne.

Na klupi Adriatica uoči nedavno završenog prvenstva sjeo je Edi Brkić, dobro poznato ime šibenskog vaterpola. On bi u novoj sezoni trebao imati dvostruku ulogu, onu trenera – igrača. U lovu na prvo mjesto, po svemu sudeći, priključit će mu se još nekoliko bivših igrača VK Šibenik. Spominju se  Sabioni, Jukić, Stojanović, Zeljak, pa čak i legenda hrvatskog i svjetskog vaterpola Perica Bukić, aktualni dopredsjednik i direktor HVS-a, koji je pretprošlog ljeta već igrao za Adriatic.

sport-adriatic3

– Mogu reći da sa VK Adriaticom dolaze novi dani za šibenski vaterpolo. Za sada su to samo riječi, ali vjerujem da neće proći puno vremena pa da te riječi postanu zbilja – zaključio je Zoran Guberina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.