‘Vodice Cup’: Šibeniku jedno prvo i jedno drugo mjesto, Josi Begi dva srebra, Vodičanima dvije bronce

Nakon pet dana loptanja i više od 40 odigranih utakmica na igralištu u ŠRC-u Račice, poznati su pobjednici 14. izdanja ‘Vodice Cupa’, nogometnog turnira koji je organizirao NK Vodice. U tri uzrasne kategorije nastupilo je ukupno 18 ekipa, a pobjedničke pokale osvojili su NK Pakoštane (U9), HNK Šibenik (U10) i NK Velebit (U11).

vodice cup 6

Valja istaknuti i dva druga mjesta ŠN Joso Bego, u U9 i U11 kategoriji, te drugo mjesto mladih nogometaša Šibenika u U11 kategoriji. Što se tiče domaćina, Vodičani su osvojili dva treća mjesta (U9 i U10) te jedno peto mjesto (U11).

vodice cup 1

Po običaju dodijeljena su i pojedinačna priznanja. U kategoriji U9 najboljim igračem proglašen je Ante Kazija iz Pakoštana, dok je Bepo Barbača iz ŠN Joso Bego bio najbolji vratar. Njegov suigrač iz ‘žute podmornice’ Ivan Svirčić proglašen je pak najboljim igračem U10 turnira, dok je Gabrijel Nikšić iz Šibenika dobio nagradu za najboljeg golmana.

sn joso 3

U kategoriji U11 najboljim igračem proglašen je Petar Klobučar iz Pakoštana, a najboljim vratarem Luka Pajić iz Šibenika.

sn joso 2

Evo končanog poretka u svim kategorijama

tblj

(foto: naslovna Hrvoje Jelavić/PIXSELL; u tekstu facebook privatni album)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.