Vodičke košarkašice srebrne na U-12 Prvenstvu Hrvatske

Mlade košarkašice Vodica osvojile su drugo mjesto na U-12  Prvenstvu Hrvatske koje je proteklog vikenda održano u Zagrebu. Do fantastičnog uspjeha generacija djevojčica rođenih 2001. godine došla je nakon što su u tri dana u šest odigranih utakmica slavile u njih pet. Taj jedini poraz bio je onaj u finalu, protiv vršnjakinja Zadra. A i taj je bio minimalan.

Naime, Vodičanke su ostale kratke za jedan jedini koš, Zadranke su slavile sa 45:44 i tako odnijele zlatnu medalju. Međutim, i osvojeno srebro sjajan je rezultat mladih vodičkih košarkašica, tim više što je ovo bila treća godina zaredom kako osvajaju medalju na državnom prvenstvu. ŽKK Vodice na U-12 prvenstvu nastupile su u sljedećem sastavu: Bruna Obratov (izabrana u najbolju petorku prvenstva)Martina Skorić, Mia Vukšić, Martina Jurić, Benarda Bašić, Antica Tabula, Katarina Krivanj, Zrinka Ivas, Iva Bošnjak, Ljubica Jozić, Katarina Jurić, Gabrijela Radić.(

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.