FOTO Franko Čvrljak postavio novi rekord mitinga Vidra, medalje osvajali i drugi članovi Mora

Članovi Plivačkog kluba More nastupili su za vikend na Međunarodnom plivačkom mitingu Vidra koji je održan u Zagrebu. U konkurenciji 366 plivača i plivačica boje šibenskog kluba branili su Toni Radak, Franko Čvrljak, Luka Ćaleta, Noa Vlahov, Tea Jukić, Marta Miljanić, Ana Marić i Marita Iva Bračić.

pk more

U najstarijoj A kategoriji plivao je Toni Radak. Dva puta završio je četvrtom mjestu (100 delfin i 100 leđno), ali se kući ipak vratio i s jednim odličjem, i to brončanim, kojeg je osvojio na 100 slobodno.

pk more 2

Tea Jukić natjecala se u C kategoriji i to vrlo uspješno, osvojivši tri medalje. Zlatom se okitila na 100 metara prsno, srebrno na 100 metara mješovito, a brončanu medalju u disciplini 100 metara delfin.

pk more tea

Najuspješniji u lovu na medalje bio je Franko Čvrljak, koji se natjecao u najmlađoj, D kategoriji. Već u prvoj utrci, na 100 mješovito, Franko je osvojio zlatnu medalju, ali i postavio novi rekord mitinga.

pk more 6

Zlatom se okitio i na 100 metara leđno, na 100 prsno osvojio je srebro dok je na100 metara slobodno bio brončani.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.