Za sve je kriv vodokotlić: Udruga navijača Šibenski Funcuti bit će likvidirana

Ekspresno je završen stečajni postupak nad Udrugom navijača Šibenski Funcuti. Nakon što je Šibenski portal u srijedu prvi donio informaciju kako je FINA podnijala zahtjev za stečajem nad Udrugom, isti je, doznajemo, okončan u jednom danu. Nakon njegove provedbe odlučeno je – Udruga navijača Šibenski Funcuti bit će, u skladu sa zakonom, likvidirana, odnosno brisana iz sudskog registra.

U zahtjevu koji je podnijela FINA navodi se kako dužnik na dan 9. veljače 2017. u Očevidniku redoslijeda osnova za plaćanje ima evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana u ukupnom iznosu od 8.473,56 kuna. S obzirom da udruga nije imala imovinu od koje su se mogli naplatiti vjerovnici, stečajni postupak nije mogao završiti dugačije nego je završio.

Inače, kako smo ranije izvijestili, sporni dug nastao je jer Udruga nije mogla podmiriti račun za vodoinstalaterske radove, odnosno popravak vodokotlića u njezinim prostorijama u plavom neboderu.  A formalno – pravno brisanje UN Šibenski Funcuti ne znači kraj navijačke scene u Krešimirovom gradu. Naime, već postoji i uspješno djeluje Udruga Funcuti 1983, koja nastavlja tradiciju započetu 1983. godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.