ZABOK SLAVIO NA BALDEKINU: Blaće i Izzet jedini na nivou

Ovo danas izgledalo je stvarno loše. Pogotovo u prvom dijelu. Utakmica praktički nije ni počela, a gosti su već vodili desetak razlike, da bi na poluvremenu imali +19

Nakon prošlog tjedna u Trnskom ‘građani’ su opet podbacili. Zabok je sasvim zasluženo slavio večeras na Baldekinu 75:65 i s dobrim raspoloženjem ulazi u Ligu za prvaka. Navijačima Šibenika, pak, ostaje nada da će njihovi miljenici proigrati i vratiti se igrama koje su ih krasile većim dijelom prvenstva.

Ovo danas izgledalo je stvarno loše. Pogotovo u prvom dijelu. Utakmica praktički nije ni počela, a gosti su već vodili desetak razlike, da bi na poluvremenu imali +19. Inače krajnje strpljivi i tolerantni Funcuti u tim su trencima zavapili ‘Hoćemo pobjedu’, ali i ‘Igrajte p….i’. Trgnulo je to malo igrače Jeronima Šarina, koji nije mogao računati na Petanija, Vrkića i Mišića, ali snage za preokret nije bilo. Tako je to kada u utakmicu uđeš kulerski, nema tu sriće.

Tek su dva igrača Šibenika bila na nivou, Ivan Blaće (14p) i Izzet Turkyilmaz (14p). Pogotovo se to odnosi na Blaću, koji je opet pokazao da ne bira utakmice. On uvijek ide na glavu. Valjda će se i ostali ugledati na njega.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.