Šiši opet pomaže

Zahvaljujući Dariju Šariću košarkaši Šibenke dobit će klupsku teretanu na BaldekinuFoto: ŠP/Arhiva

Dvorana na Baldekinu uskoro će dobiti neke nove sadržaje. Naime, na katu nasuprot tribine, gdje su do sada tijekom utakmice bile smješteni novinari, upravo se radi na uređenju klupske teretane KK Šibenke. Kako doznaje Šibenski portal, sredstva za nju osigurao je Dario Šarić, a tu nam je informaciju potvrdio sportski direktor Filip Vukičević, glavni ‘operativac’ u ovom projektu.

– Da, Dario je odlučio pomoći klubu, u tijeku su završni radovi na uređenju teretane, a u promet će biti puštena za nekoliko dana, kada ćete saznati sve detalje – kazao nam je Vukičević.

Ne treba govoriti koliko će vlastita teretana olakšati treninge košarkašima Šibenke.

– Momci neće morati kao do sada ići u okolne, gradske teretane, već će im biti odmah tu, pri ruci, u samoj dvorani – kazao nam je predsjednik Šibenke Ante Burić.

Što se tiče Darija Šarića i njegove pomoći, ništa čudno. Šiši redovito pomaže, donira u svom gradu, bez puno pompe. Velik na parketu, velik i van njega.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.