Zapažen nastup ‘Faustovaca’ na mountain bike danima u Premanturi

Iza članova Biciklističkog kluba Faust Vrančić još je jedan uspješan vikend. Momci i djevojke u narančastom bili su među brojnim natjecateljima iz Hrvatske i inozemstva koji su nastupili na Kamenjak Rocky Trails mountain bike danima u Premanturi, manifestaciji koja se sastoji od dvije utrke.

Prva od njih, 20.XCO Premantura Rocky Trail (UCI C1 kategorije) održana je u subotu. Brzu, atraktivnu i zahtjevnu stazu jako je dobro odradio Marko Fržop, koji je u domaćoj konkurenciji zauzeo četvrto mjesto u Master A kategoriji.

Njegova klupska kolegica Maja Ena Ljuba bila je, pak, treća među hrvatskim biciklisticama u Elite kategoriji za žene, baš kao i Antonijo Erceg u muškoj Hobby kategoriji. U istoj kategoriji Bojan Karanović zauzeo je peto, a Damir Senečić 14. mjesto u domaćoj konkurenciji.

Dan kasnije održan je, pak, 3.XCM Kamenjak Rocky Trail, maraton C3 kategorije uvršten u UCI kalendaru. Marko Fržop bio je u Master A kategoriji najbrži Hrvat, te drugi ukupno. Maja Ena Ljuba je, pak, bila četvrta među domaćim djevojkama u Elite kategoriji, isti plasman ostvario je Antonijo Erceg u Hobby 1 kategoriji za muške, dok su Bojan Karanović i Damir Senečić bili šesti odnosno 24. u domaćoj konkurenciji Hobby 2 kategorije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.