Zaredali reprezentativni pozivi na Šubićevcu, najbolji strijelac narančastih kadeta na popisu za turnir u Izraelu

Zaredali su reprezentativni pozivi na Šubićevcu. Onaj najnoviji adresiran je na Ivana Laću, najboljeg strijelca kadetske momčadi HNK Šibenika, kojeg je izbornik U16 hrvatske nacionalne vrste Petar Krpan pozvao za međunarodni turnir u Izraelu. Na njemu će mladi Hrvati odmjeriti snage s vršnjacima iz Slovačke (30.11.), Bjelorusije (2.12.) i Izraela (4.12.). Inače, ovo nije prvi poziv u reprezentaciju talentiranog šibenskog nogometaša.

U U19 nacionalnoj selekciji već se ustalio Marko Bulat. On i ostatak društva u kockastom na kvalifikacijskom turniru u Češkoj izborili su plasman u elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Armeniji, zauzevši drugo mjesto, iza prvoplasirane Češke, te ispred trećeplasirane Makedonije i četvrtoplasiranog Luksemburga.

U studenom je poziv u U20 reprezentaciju dobio i vratar narančastih Nediljko Labrović, kojeg je izbornik Robert Jarni pozvao za prijateljske utakmice s Bjelorusijom.

(foto: HNK Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.