Želi ga pola Hrvatske: S Labrovićem na golu prva liga je dohvatljivija. On već jest prva liga

Narančasti puk sanja povratak Šibenika u prvu ligu. A kada na golu imaš vratara poput Nediljka Labrovića, ti snovi itekako su ostvarivi, bliže tome da postanu java. I opet ćemo ponoviti; njegovo dovođenje iz Junaka na početku ove sezone mogao bi se pokazati jednim od najboljih poteza HNK Šibenika. Ikad.

Iako još uvijek tinejdžer (20 godina napunit će u listopadu), mladić iz Glavica kraj Sinja brani poput kakvog prekaljenog veterana. Svojim čudesnim, bravuroznim obranama i reakcijama baca suparničke napadače u očaj i nerijetko je ove sezone spašavao svoju momčad, bio igrač utakmice. Nadamo se da će ga ‘sanjati’ i igrači Istre. Da će im se javljati u noćnim morama.

Šira javnost za njega je čula u studenom prošle godine, nakon fantastične partije protiv Hajduka u Kupu. Poskidao je Nediljko čudo toga, zadivio mnoge, među ostalima i izbornika mlade hrvatske reprezentacije, koji ga je tjedan dana nakon dvoboja s Hajdukom pozvao pod hrvatski barjak. Nastavio je nakon toga mladi vratar Šibenika braniti na visokom nivou, pa ne iznenađuje što je, uz Marka Bulata, postao najtražnija ‘roba’ na Šubićevcu.

– Želi ga pola Hrvatske – moglo se čuti od jednog od čelnika Šibenika. Kao i to da bi ga ti ‘veliki’ klubovi htjeli za siću, odnosno za postotak od buduće prodaje. Ali, neće moći tako, uvjeravaju sa Šubićevca. Dobra je stvar da Labrović ima ugovor sa Šibenikom do lipnja 2020. godine. A do tada mu cijena može samo dodatno narasti. Pogotovo ako narančasti preskoče Istru i uđu u prvu ligu. Nediljko već jest prva liga.

(foto: Milan Balaban/HNK Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.