ŽKK Šibenik prezentirao svoju školu košarke: Traže se mlade snage koje će nastaviti tradiciju trofejnog kluba

Pod vodstvom trenera Petra Zlatopera, ŽKK Šibenik je u dvorani Osnovne škole Petar Krešimir IV učenicima od prvog do petog razreda prezentirao svoju školu košarke, pozvavši ih pritom da se učlane u klub.

– Rezultat prezentacije bolji je od očekivanog i veselimo se našim novim članovima koji će nastaviti tradiciju našeg trofejnog kluba u godini kada slavimo 30 godina od osvajanja Kupa bivše države. Ovim putem zahvaljujemo ravnatelju Junakoviću na susretljivosti – poručili su iz ŽKK Šibenik. Dodali su kako će Zlatoperu na pojedinim treninzima asistirati Klaudia Periša, prvotimka kluba s Baldekina koja je odnedavno na širem popisu seniorske reprezentacije, te jedna od najboljih igračica aktulanog prvenstva Hrvatske.

Danira Nakić, Kornelija Kvesić, Zdravka Milković, Danira Gulin, Lidija Škugor, Linda Antić, Marija Jajac, Živana Grubišić, Vanda Baranović, Veselinka Crvak i Antonija Mišura samo su neke od igračica koje su pisale povijest kluba, koji sada traži mlade snage koje će ispisati  nove stranice klupske povijesti.

Svi oni koji žele postati dio te košarkaške obitelji dodatne informacije mogu dobiti na broj mobitela 095 3444 983.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.