Zula uoči dvoboja protiv svog dojučerašnjeg kluba: ‘Miro i momci rade sjajan posao i zaslužuju podršku’

Utakmice GKK Šibenika i Splita uvijek su bile zanimljive, prava fešta od košarke. Još jedna takva čeka nas, vjerujemo, u subotu, na Gripama, a bit će posebna po još nečemu. Naime, na klupi žutih sjedi dojučerašnji trener narančastih Vladimir Anzulović, kojeg za klub s Baldekina,kaže, vežu lijepe uspomene. Pitamo ga hoće li mu biti neobično vidjeti na drugoj strani momke s kojima je radio i živio dvije sezone.

– Hoće sigurno. U Šibeniku sam proveo dvije sjajne godine, napravili smo jako dobar rezultat i veže me, slobodno mogu kazati, prijateljstvo sa stručnim stožerom i momcima. Često se čujem s igračima i, da, bit će to posebna utakmica za mene – kazao nam je Anzulović.

Popusta, međutim, neće biti za bivšu momčad. Zula ne bježi od uloge favorita.

– Znate i sami da sam dok sam bio u Šibeniku uvijek isticao kako smo u našoj dvorani favoriti, takav stav dijelim i sada, kada sam trener Splita i igramo u svojoj dvorani. Šibenik, međutim, zasužuje sav respekt. I protiv Gorice i protiv Cibone pokazali su koliko su opasni, da moramo biti jako, jako oprezni. Mislim da od poraza protiv Osijeka ne treba praviti veliku dramu, tim više jer su Osječani jako dobra ekipa. Očekujem, dakle, pravu, zanimljivu utakmicu – smatra trener Splita, koji je dao podršku svom donedavnom pomoćniku, koji ga je naslijedio na klupi Šibenčana.

– Miro Jurić i njegova ekipa rade sjajan posao i zaslužuju podršku od svih, a koliko vidim, i imaju je – zaključio je Vladimir Anzulović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.