‘Žuta podmornica’ ostala bez kapetana: Siniša Petrović dao ostavku na sve funkcije u ŠN Joso Bego!?

Iznenađujuća vijest odjeknula je danas šibenskim nogometnim krugovima. Naime, na facebook stranici Škole nogometa Joso Bego popodne je objavljena kratka informacija kako Siniša Petrović više nije trener tog mladog ali vrlo uspješnog kolektiva. Međutim, Šibenski portal saznao je da se jedan od suosnivača ‘Žute podmornice’ povukao sa svih funkcija u klubu, dakle uključujući i onu predsjedničku.

– Kolega Petrović danas me je kratko izvijestio da daje ostavku na sve funkcije u Školi nogometa Joso Bego. Zašto? To ćete morati njega pitati. Ali, vjerujem da će kada prespava noć promijeniti odluku – kazao nam je Zoran Bobanović, dopredsjednik ŠN Joso Bego i jedan od trenera, koji je sa Sinišom Petrovićem osnovao klub koji nosi ime po velikom šibenskom nogometnom treneru.

sn jos bego

Petrovićeva odluka iznenadila je roditelje djece, polaznike Škole nogometa, tim više jer se do prije par dana sve činilo idiličnim. Barem izvana. Očito su unutar kluba postojali određeni problemi koji su Petrovića natjerali na ovakav drastičan potez.

Razloge ostavke, naravno, pokušali smo saznati od samog Siniše Petrovića, ali naši telefonski pokušaji ostali su bezuspješni.

Inače, nekoliko minuta nakon našeg razgovora s Bobanovićem, s facebook stranice kluba nestala je informacija o ostavci Siniše Petrovića. Znači li to možda da se već predomislio, kao što je najavio njegov kolega?

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.