FOTO SDP-ovci predali liste za grad i županiju: ‘Bitno je da građani iziđu u što većem broju na izbore’

Članovi koalicije okupljene oko SDP-a, dakle na gradskoj razini SDP-ovci, HSS-ovci, HSU-ovci i nezavisni Anton Dobra, te na županijskoj razini, bez Dobre, ojačani HNS-om, predali su danas liste za županijsku Skupštinu i Gradsko vijeće. Ukupno je za kandidature Josipa Živkovića za gradonačelnika Šibenika i Franka Vidovića za šibensko-kninskog župana prikupljeno nešto manje od šest tisuća potpisa.

– Za županiju smo skupili preko četiri tisuće potpisa. Očekujemo odlične rezultate zato što nudimo odličnu listu široke koalicije. Na listi su zastupljene žene u većem broju nego je to potrebno. Dakle, 22 su žene na listi. Tu je spoj mladosti i iskustva, a imamo kandidatkinje od 19 pa sve do 69 godina. Isto tako, vodilo se računa da budemo teritorijalno zastupljeni pa smo pokrili cijelu županiju – kazala nam je tajnica županijskog SDP-a Anita Jakšić koja se ispričala u ime Franka Vidovića koji nije mogao doći jer je zbog saborskih obveza danas morao ostati u Zagrebu.

SDP

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika, Josip Živković, kazao je kako prikupljeno preko 1,500 potpisa za kandidaturu.

– Očekujemo da građani iziđu na izbore, daju svoj glas i da sve prođe korektno. Bilo što da ja sad kažem, nema veze. Bitno je da građani shvate kako su ovi izbori vrlo važni i da iziđu u što većem broju – poručio je Živković.

Lista SDP/HSS/HSU/Anton Dobra

 1. Josip Živković SDP
 2. Anton Dobra (nez.)
 3. Mia Matić SDP
 4. Ljubica Kardum HSU
 5. Milorad Mišković HSS
 6. Josip Belamarić SDP
 7. Nikola Milutin SDP
 8. mr.sc. Goran Grguričin HSS
 9. Katarina Prnjak SDP
 10. Nikolina Budimir SDP
 11. Damir Vučak SDP
 12. Krešimir Pravdić HSU
 13. Kristijan Lovrić HSS
 14. Jelena Matulović Ćaleta SDP
 15. Vinko Sutlović SDP
 16. Tonči Restović SDP
 17. Božena Bilić HSS
 18. Ina Stojanović HSS
 19. Ivana Lemac Galić SDP
 20. Martina Blažeković SDP
 21. Renata Basić SDP
 22. Damir Kuvač SDP
 23. Natalija Gobin SDP
 24. Joško Šupe SDP
 25. Vjekoslava Garofulić HSU

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.