Općina Ružić dobila gotovo 6 milijuna kuna za izgradnju dječjeg vrtića ‘Ježići’ u Gradcu

Općina Ružić dobila je nešto više od 5,9 milijuna kuna za projekt izgradnje dječjeg vrtića ‘Ježići’ u Gradcu zahvaljujući natječaju Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pod nazivom ‘Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu’.

– Kruna je to dugogodišnjeg rada općinskih struktura na realizaciji jednog od ključnih preduvjeta demografskog oporavka naše jedinice lokalne samouprave i pojedinačno jedna od najvećih investicija u našoj Općini uopće – priopćeno je iz Općine Ružić čiji je načelnik Ante Pijuk.

Podsjetimo, i Gradu Skradinu odobreno 7,4 milijuna kuna za izgradnju novog dječjeg vrtića.

Gradu Drnišu odobrena su sredstva za rekonstrukciju tržnice u Drnišu, te izgradnju dječjeg vrtića u Drinovcima i Ružiću, za koje je izvršena prijava u travnju 2017. godine, dok je Općina Unešić dobila gotovo 662 tisuće kuna.

Rang listu možete pogledati OVDJE.

Skradinu odobreno 7,5 milijuna kuna za izgradnju novog dječjeg vrtića

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.