Šibenčanke Ivana i Nives u hvalevrijednoj akciji: ‘Želimo omogućiti curi koja je u teškoj financijskoj situaciji da zablista na maturalnoj zabavi’

Maturalna zabava posebna je večer u životu svake srednjoškolke, večer zabave, veselja i snova koje se sjeća cijeli život. Nažalost, mnogi roditelji nisu u financijskoj mogućnosti priuštiti svojem djetetu sve ono što maturalna zabava podrazumijeva i stoga su Šibenčanke Nives i Ivana odlučile uskočiti i jednoj maturantici pokloniti šminkanje i nakit kako bi zablistala taj dan.

– Znamo da su vremena teška i da nemamo svi jednake mogućnosti, ali isto tako znamo što maturalna zabava predstavlja mladoj djevojci. Svaki roditelj svojem djetetu želi priuštiti najbolje, ali ponekad nisu u mogućnosti osigurati im obrok, a kamoli  dati novce za maturalnu zabavu. Veliki su tu troškovi i stoga sam odlučila pokloniti šminkanje i uređenje obrva curi slabijeg imovinskog stanja jer mnoge će odustati od zabave zbog financija. Nakon što sam objavila status akciji se priključila i dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić, a u međuvremenu su se javili i druge žene nudeći svoje usluge tako da što nas više bude, to ćemo moći pomoći većem broju cura – ispričala nam je vizažistica Nives koja maturantici poklanja komplet šminkanje, čupanje, oblikovanje i popunjavanje obrva.

nives3

Ivana je već duže vrijeme planirala pokrenuti sličnu akciju, a kada je vidjela status odmah je reagirala i pridružila se.

– Želimo pomoći nekome tko je teškoj  financijskoj i životnoj situaciju i pazit ćemo da sve ode u prave ruke. Akciji su se već odazvale brojne Šibenčanke, od frizerki do vizažistica, a dobila sam čak i neke ponude koje uključuju odjeću, tako da mislim da ćemo maturalnu večer uljepšati ne jednoj curi, nego više njih – kazala nam je Ivana.

‘Uđimo u novu godinu humanitarno i pomognimo onima kojima je to najpotrebnije’, moto je kojim se vode Nives i Ivana i pozivaju sve one koji bi na bilo koji način mogli doprinijeti ovoj akciji da se jave.

– Nitko danas nema puno, ali ako sam u mogućnosti nekome pomoći i uljepšati mu tu večer, meni će srce biti na mjestu. Svaka cura se taj dan treba osjećati kao princeza i ako mi možemo biti dobre vile, bit ćemo – kaže Nives.

ivana slavica vunic

 

– Ako znate curu koja si to stvarno ne moze priuštiti, a voljela bi ili ste pak to vi, slobodno se javite u inbox. Sve je anonimno – poziva Ivana da se javite porukom njoj ili Nives.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.