Vidoviću je prerano išta govoriti, Živković i dalje tvrdi da će biti drugog kruga

– Ne znam koliko fali, nemam sve brojke, mislim da sam uporan kad govorim da mislim da će biti drugi krug i da je to utisno i minimalna razlika. To tvrde i u HDZ-u,nama fali još 12 ili 13 biračkih mjesta da bi sami izračunali. Rezultati DIP-a sporiji su nego naši, a ako je drugi krug onda je drugi krug ukoliko ne prijeđe tih 100 kako tvrde u HDZ-u, komentar je Josipa Živkovića na podatak kako HDZ-ovom Željku Buriću fali samo 100 glasova za pobjedu u prvom krugu za novi mandat na čelu Šibenika.

Franko Vidović, prema dosad obrađenim podacima Državnog izbornog povjerenstva, ima 21,1 posto glasova birača, dok je njegov glavni protukandidat Goran Pauk zasad osvojio 52 posto glasova, što znači da njih dvojica idu u drugi krug. Treći je, pak, Ivica Ledenko, s osvojenih 11,7 posto glasova birača. Podaci su to koje je DIP objavio u 22,45 sati, s obrađenih 62 posto birališta na kojima je glasovalo 47,9 posto birača.

– Očekivan je to rezultat, prerano je išta govoriti, to je oko 50 posto biračkih mjesta, sve se može promijeniti na bolje ili na gore. Naši podaci otprilike su isti kao i od DIP-a, kazao je Vidović.

vidovic

Atmosfera u SDP-u poprilično je tiha. Brojni članovi i simpatizeri stranke napustili su prostorije, a oni koji su ostali međusobno komentiraju brojke koje se mijenjaju iz minute u minutu. Ipak, ne jenjava nada da će se za fotelju šibenskog gradonačelnika u drugom krugu Burić ipak boriti sa Živkovićem. S druge strane, priče o fotelji župana tihe su…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.