Zbog intervjua za Šibenski portal zakačili se Vidović i Baranović uz asistenciju Dobre

Razgovor s Petrom Baranovićem, kandidatom Narodne stranke – Reformista i Bandić Milan 365 za gradonačelnika Šibenika, objavljen u srijedu na Šibenskom portalu s nalovom ‘Petar Baranović: Vidovićeva nagla promjena ambicije bijeg je od duela s Burićem‘, izazvao je Franka Vidovića, predsjednika šibenskog SDP-a i kandidata koalicije SDP-HNS-HSS-HSU za šibensko-kninskog župana.

– Meni su karakter i čist obraz najvažniji. Kad netko sebe gradi i uzdiže tako da drugom iza leđa jamu kopa, ne zaslužuje moje poštovanje. Sjeti se Baranoviću što si uokolo pričao i kako si sebe uzdizao poput ego manijaka. Koliko si karakteran i dosljedan govori i ispijanje kave s Paškom Rakićem u gradskoj upravi, ali to me ne čudi jer se odlično nadopunjujete. Toliko o poštenju i čistom obrazu. Takav si – kakav si i bori se sam sa sobom. Nisam ja ti, da bježim od bilo koga… Nemam razloga, napisao je na svom facebook zidu Vidović.

Na ovo se prvi nadovezao Anton Dobra, dojučerašnji istaknuti HDZ-ovac, a danas nezavisni partner SDP-a u Šibeniku, napisavši ‘Šta i tu Paško umiša prste…’ ostavljajući prostora u svom komentaru da zna i više nego je napisao.

– Paška Rakića niti sam sreo, niti ikad u životu pio kavu s njim…Služiš se jako ružnim metodama! Ništa zato, želim ti sve najbolje…reakcija me nije iznenadila! Sretno…, odgovorio je Baranović Vidoviću.

Na Vidovićev upit ‘Briješ li se ujutro’, Baranović mu odgovara ‘Brijem bez problema… I ne širim laži okolo kao što si ti napravio maloprije’.

Uz Baranovićev komentar kako je naslov teksta napisao novinar, kao taj prozvani novinar mogu samo citirati odgovore Petra Baranovića, koje imam i snimljene.

– Odavno je kod Vidovića jasno naglašena ambicija da bude jednom gradonačelnik Šibenika, riječi su Baranovićeve.

– Do te nagle promjene odluke prije dva mjeseca se o takvoj varijanti nije razgovaralo. Ne mogu se oteti dojmu da je ta odluka upravo njegov bijeg od duela s aktualnim gradonačelnikom Šibenika Željkom Burićem, rekao je Baranović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.