Adventura je završila, ali već je poznato tko nam dogodine svira u đardinu

Iako je Adventura završila prije manje od mjesec dana, pripreme za sljedeću su već počele, a prvo ime programa je već poznato.  Riječ je o Općoj opasnosti koju su građani sami izabrali u Adventurinoj online anketi.

– S punokrvnim rokerima družit ćemo se i u ovoj godini. Pripremite se, 28. prosinca bliže je nego što mislite -poručili su organizatori.

Podsjetimo, glasovi online Adventurine ankete u kojoj su građani mogli glasovati za jedan od bendova koji su svirali na proteklom božićno-novogodišnjem sajmu u Šibeniku, a koji bi ponovno htjeli vidjeti u đardinu, pokazali su izjednačenje između Opće opasnosti i TBF-a.

Organizatori Adventure pozvali su sve da im pomognu riješiti tu dilemu i u komentar ispod njihove objave upišu ime jednog od dva benda koji se ‘bore’ za ponovni nastup u Perivoju Roberta Visianija. Rokeri su očito očarali Šibenčane i stoga se i na Adventuri 2018. ponovno družimo s njima.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.