Ako odgovarate ovim uvjetima, prijavite se za statiranje u filmu ‘Opasna sjećanja’

Audicije za statiste u njemačkom filmu ‘Opasna sjećanja’, koji će se od 3. listopada snimati u okolici Šibenika, održat će se kroz ovaj tjedan u Šibeniku, Vodicama i na otoku Zlarinu.

Iz produkcije Pakt media pozivaju sve osobe između 18 i 60 godina koje imaju mediteranski casual look i new age spiritualni look te statiste, goste i radnike u ‘spritualnom resortu’.

Audicije će se održavati sutra i u petak od 11 do 13 i od 17 do 19 sati u caffe baru ‘Krešimir’ u Šibeniku, zatim u subotu od 10 do 13 sati u dvorani Kulturnog centra u Vodicama te od 16 do 18 sati na Zlarinu u hotelu ‘Koralj’.

Specifičnosti koje agencija traži za statiste su djevojke mršave konstitucije blijede puti od 18 do 35 godina, autentični ribari, statisti sa znanjem stranih jezika, sve etničke skupine, statisti sa medicinskim znanjem te statisti blijede puti.

Dobrodošli su i statisti koji će utjeloviti mornare, vrtlare i radnike u rent-a caru, te mlađi statisti osunčanog tamnijeg tena.

FOTO: Ilustracija/Arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.