Otvoren pravac prema Zablaću

Do svibnja će za promet biti zatvorena cesta od rotora u Mandalini prema Vrnaži

Prometnica od Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Šibenik preko skretanja za uvalu sv. Petar do rotora u Mandalini kompletno je završena, asfaltirana i otvorena za promet, izvijestili su iz Vodovoda i odvodnje Šibenik.

Radovi se nastavljaju duž Ulice Velimira Škorpika od zgrade Poduzetničkog inkubatora dalje prema crpnoj stanici u Mandalini. Ulica je tijekom izvođenja radova zatvorena za promet vozila dok se pješački promet odvija neometano.

Osim radova na postavljanju vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, te postavljanju električnih i telekom instalacija, bit će obavljeno niveliranje ulice kako bi se riješio problem nakupljanja vode na cesti i rotoru za vrijeme većih kiša.

Završetak radova se očekuje u svibnju 2020. godine.

Iz Vodovoda i odvodnje mole vozače da i dalje koriste alternativni pravac, pored zgrade Policijske uprave, makadamskim putem uz željezničku prugu koji se s ulicom Velimira Škorpika ponovo spaja u blizini veterinarske stanice i kluba Inside ili preporučuju korištenje ceste preko Bioca.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.