‘Dođi, zapivaj s nama’: Kolaši zbog velikog interesa organiziraju još jednu audiciju za nove članove

Šibensko pjevačko društvo Kolo zbog velikog interesa Šibenčana 17. listopada organizira još jednu audiciju za nove članove.

– Dođi, zapivaj s nama, postani dio predivne glazbene obitelji. Pisma, druženje, putovanje, smijeh… odlike su Društva. Ponosno predstavljaš svoj grad, svoje korijene. Šibensko pjevačko društvo ‘Kolo’ raspisuje audiciju za sve glasove – poručili su na Facebooku.

Prva audicija koja se održala jučer izazvala je veliki interes među Šibenčanima stoga su odlučili organizirati još jednu.

Audicija je otvorena za sve koji se žele okušati u zborskom pjevanju i postati članovi Kola. Dobrodošli su svi dobre volje s izraženim sluhom, glasom i ljubavlju prema glazbi, a na audiciju mogu doći i stari i mladi, od srednjoškolske dobi pa nadalje.

Audicija je raspisana za sve glasove, a održat će se u srijedu 17. listopada u 18.30 sati u prostorijama društva na adresi svetog Nikole Tavelića 13.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.