Donosimo listu za IX. izbornu jedinicu koalicije ‘Uspješna Hrvatska’

Koalicija ‘Uspješna Hrvatska’ objavila je listu za IX. izbornu jedinicu gdje očekuju dobar odaziv, kao i glasove birača.

Podsjetimo, na predstojećim parlamentarnim izborima, pod motom ‘Uspješna Hrvatska’ Reformisti Radimira Čačića koaliraju s Ivom Josipovićem koji na izbore izlazi ‘u novom ruhu’ sa svojom strankom ‘Naprijed Hrvatska’, a Šibenski portal prvi donosi njihovu listu za našu izbornu jedinicu.

Prvi na njoj je, očekivano, Čačićev adut Petar Baranović, potpredsjednik Reformista, koji je za Šibenski portal nedavno izjavio da će mu upravo na izborima koji predstoje, a u kojima će sustav glasovanja biti preferencijalan, njegovi sugrađani dati ocjenu koju zaslužuje i upravo ‘glas’ Šibenika nestrpljivo očekuje doznati. Na Josipovićevoj listi, od navedenih su se našli i predsjednica šibenskog ogranka njegove stranke, Asja Ivančević Mučić i Nikola Sladić, predsjednik ogranka u Vodicama.

josipovic stranka (8)

Listu za IX. izbornu jedinicu donosimo u nastavku teksta:

1. Petar Baranović

2. Budim Genda

3. Vesna Sabolić

4. Borko Oguić

5. Asja Ivančević – Mučić

6. Linda Antić – Borak

7. Nikola Sladić

8. Željko Ušljebrka

9. Božena Bačić

10. Ljiljana Klarin, dr.

11. Dubravka Finka, dr. med.

12. Ivan Tošić

13. Martin Galešić

14. Boris Berović

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.