Društvo Juraj Dalmatinac drugu godinu zaredom dobilo 30 tisuća kuna od tvrtke RP Global

Društvo Juraj Dalmatinac dobilo je drugu godinu zaredom 30 tisuća kuna od tvrtke RP Global Danilo u sklopu programa potpore radu udruga civilnog društva.

Kako navode u priopćenju, Društvo Juraj Dalmatinac prepoznato je kao partner koji svojim radom djeluje sukladno načelima koja zastupa RP Global u globalnom smislu, a doprinose poboljšanju kvalitete života u lokalnoj zajednici. S druge strane, ‘Društvo promiče i razvija projekte podizanja svijesti o značaju i vrijednosti kulturne baštine te inovativnim praksama u zaštiti i valorizaciji potiče održivo korištenje baštine u svrhu poboljšanja kvalitete života lokalnog stanovništva’.

Tvrtka RP Global Danilo dio je međunarodnog Holdinga RP Global, proizvođača energije s preko 30 godina iskustva u sektoru obnovljivih izvora energije. S vjetroparkom u Danilu na šibenskom području drugi su najveći proizvođač u Hrvatskoj, a kroz vjetroelektrane Danilo i Rudine, RP Global u hrvatsko tržište uložio je 123 milijuna eura i postao operator energije vjetra s tržišnim udjelom od oko 20 posto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.